Taif University: RSP-2020/288, HC2022/4, HC2023/4

INSPIRE

Νέες Επιστημονικές Γνώσεις για τις Δομές Τροφικών Πρωτεϊνών: Από τα Ισοζύματα Ρεβιθιού έως τα Αμυλοειδή Συσσωματώματα σε Γαλακτοκομικά και Σόγια (2022-2023)

Τα πρότυπα διάλυσης των απομονωμένων πρωτεϊνών αναδεικνύουν διαφοροποιήσεις ανά ποικιλία, υποστηρίζοντας στοχευμένες στρατηγικές για μελλοντικές φυτικές διατροφικές φόρμουλες

Τα πρότυπα διάλυσης των απομονωμένων πρωτεϊνών αναδεικνύουν διαφοροποιήσεις ανά ποικιλία, υποστηρίζοντας στοχευμένες στρατηγικές για μελλοντικές φυτικές διατροφικές φόρμουλες

Η θερμική κατεργασία ενισχύει ελαφρώς τη μετατόπιση απορρόφησης του χρωστικού Congo red, επιβεβαιώνοντας τη σταθερότητα και επιμονή των αμυλοειδών συσσωματωμάτων

Η θερμική κατεργασία ενισχύει ελαφρώς τη μετατόπιση απορρόφησης του χρωστικού Congo red, επιβεβαιώνοντας τη σταθερότητα και επιμονή των αμυλοειδών συσσωματωμάτων

Η διερεύνηση της αυτοσυναρμολόγησης των γαλακτικών πρωτεϊνών ενισχύει τεχνολογικές στρατηγικές για τη νέα γενιά διατροφής και την ανάπτυξη λειτουργικών συστατικών

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart