Μελέτη Εφαρμογής Πολυφαινόλων Αποβλήτων Ελαιουργείου σε Τρόφιμα και Καλλυντικά (2013-2015)
Η αντιοξειδωτική ικανότητα καθορίζει τη σταθερότητα των ελαίων, αναδεικνύοντας τη συνέργεια μεταξύ σύστασης, συγκέντρωσης και αντοχής στην οξείδωση
Η αντιοξειδωτική ικανότητα καθορίζει τη σταθερότητα των ελαίων, αναδεικνύοντας τη συνέργεια μεταξύ σύστασης, συγκέντρωσης και αντοχής στην οξείδωση
Συγκριτικές αναλύσεις δείχνουν την έντονη συνεργιστική δράση των φαινολών της ελιάς ως ενισχυτικών φίλτρων υπεριώδους ακτινοβολίας σε συνδυασμό με διάφορες συνθετικές αντηλιακές ενώσεις
Συγκριτικές αναλύσεις δείχνουν την έντονη συνεργιστική δράση των φαινολών της ελιάς ως ενισχυτικών φίλτρων υπεριώδους ακτινοβολίας σε συνδυασμό με διάφορες συνθετικές αντηλιακές ενώσεις
Ο εμπλουτισμός αρτοσκευασμάτων με αντιοξειδωτικά της ελιάς συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια φρεσκάδας και ασφαλέστερη κατανάλωση