Πράσινη Επεξεργασία και Εκχύλιση Νέας Γενιάς Βιοδραστικών Ενώσεων για Λειτουργικά Τρόφιμα και Διατροφικά Συμπληρώματα (2022-2025)
Η επιλογή επιφανειοδραστικού επηρεάζει καθοριστικά την απελευθέρωση πολυφαινολών, αναδεικνύοντας την κρυμμένη αξία του υποπροϊόντος σταφυλιού μέσω καινοτόμων μικκυλιακών διεργασιών
Η επιλογή επιφανειοδραστικού επηρεάζει καθοριστικά την απελευθέρωση πολυφαινολών, αναδεικνύοντας την κρυμμένη αξία του υποπροϊόντος σταφυλιού μέσω καινοτόμων μικκυλιακών διεργασιών
Οι καμπύλες αδρανοποίησης με κοίλη μορφή δείχνουν ταχεία αρχική μείωση της πηκτινεστεράσης, ακολουθούμενη από σταθεροποίηση σε πιο ανθεκτικά κλάσματα του ενζύμου
Οι καμπύλες αδρανοποίησης με κοίλη μορφή δείχνουν ταχεία αρχική μείωση της πηκτινεστεράσης, ακολουθούμενη από σταθεροποίηση σε πιο ανθεκτικά κλάσματα του ενζύμου
Η υδατο-καθοδηγούμενη συμπλοκοποίηση αξιοποιεί το κατακάθι γκουάβας, συν-ανακτώντας αποδοτικά λυκοπένιο και πηκτίνη