Οινοποιεία

Επιστημονική Κατάρτιση και Εμπειρία 3 Γενεών στην Οινολογία

Σεβασμός στην οινοποιητική παράδοση του τόπου και πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη γηγενών ποικιλιών

Τεχνικές Οινοποίησης

Παρακολούθηση από το αμπέλι μέχρι το βαρέλι, το μπουκάλι και το τελευταίο ποτήρι

Αναλύσεις Μούστων και Οίνων

Διαυγάσεις πριν την εμφιάλωση, διάγνωση και αντιμετώπιση ασθενειών οίνων

Συμβουλές Τυποποίησης

Τεχνική υποστήριξη σε νομικά θέματα για τον οίνο και την τσικουδιά

Οινολογικά Προϊόντα

Για τον τρύγο, τη ζύμωση, τη συντήρηση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικών οίνων

Πρωτόκολλα Οινοποίησης

Βέλτιστος σχεδιασμός επιθυμητού οίνου από τεχνολογικής κι οικονομικής πλευράς

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart