Μέλι

Αναλαμβάνουμε την ανάλυση μέλιτος με στόχο την πιστοποίηση του τελικού προϊόντος.

Οι τυπικοί προσδιορισμοί καλύπτουν τις παραμέτρους που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία για το μέλι κι άλλους όπως:

  • Γυρεοσκοπική ανάλυση (π.χ. γυρεόκοκκοι θυμαριού, έρεικας, καστανιάς, κουνούκλας, συνθέτων, μυρτωδών κλπ.)
  • Υγρασία
  • Ηλεκτρική αγωγιμότητα διαλύματος 20% w/v επί ξηρού
  • Περιεκτικότητα σε ανάγοντα σάκχαρα
  • Περιεκτικότητα σε σακχαρόζη
  • Υδροξυμεθυλοφουρφουράλη (HMF)
  • Ελεύθερα οξέα
  • Ανίχνευση αμυλοσιροπίου
  • Δείκτης διάθλασης
  • Ενεργός διαστάση (κλίμακα Schade)
  • pH και οξύτητα
  • Υπολείμματα φυτοφαρμάκων
  • Υπολείμματα αντιβιοτικών

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart