Μικροβιολογικές Αναλύσεις
Αναλαμβάνουμε μικροβιολογικές αναλύσεις σε τρόφιμα (Α ύλες, προπαρασκευασμένα, κατεψυγμένα, μαγειρεμένα, νωπά κ.ά.), νερά (πόσιμα, επιφανειακά θαλασσινά, δεξαμενών κολύμβησης κ.ά.), ζωοτροφές, επιφάνειες, compost, απόβλητα και άλλα δείγματα με στόχο την ανίχνευση και καταμέτρηση παθογόνων και άλλων μικροοργανισμών.
Οι συνήθεις μικροβιολογικοί παράμετροι περιλαμβάνουν:
- Oλική Mεσόφιλη Xλωρίδα
- Escherichia coli
- Total Coliforms
- Clostridium perfrigens
- Pseudomonas aeruginosa
- Enterobacteriaceae
- Staphylococcus aureus
- Salmonella spp.
- Listeria monocytogenes
- Ζύμες-μύκητες
- Bacillus cereus
- Legionella spp.